کانسیلر چیست و چه کاربردی دارد؟

انتخاب لوازم آرایشی برای آرایش صورت افراد مختلف با یکدیگر متفاوت بوده و نوع این اقلام برای هر فرد منحصر به فرد می باشد. اقلامی مانند کرم پودر، کانسیلر، رژگونه و … از جمله لوازم آرایشی هستند که نمی توان یک نمونه ی واحد آن را انتخابی مناسب برای استفاده افراد با پوست های مختلف دانست. بنابراین بهتر است پیش از انتخاب لوازم آرایشی، نسبت به شناخت کامل آن اقدام نمایید. کانسیلرها یکی از کاربردی ترین لوازم مخصوص آرایش صورت هستند که تنوع بالایی داشته و برای موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از کانسیلر خوب به شما کمک می کند تا به راحتی بتوانید صورت خود را به شکل مورد علاقه و ایده آل خود آرایش نمایید. در این مقاله به معرفی کامل کانسیلر و بررسی ویژگی های یک کانسیلر خوب پرداخته ایم.

کانسیلر چیست؟

کانسیلر نوعی کرم پودر فشرده شده می باشد. فشردگی بافت این محصول موجب شده است تا رنگدانه های مصنوعی موجود در کانسیلر در مقایسه با کرم پودر قدرت پوشش دهی بیشتری داشته باشند. کانسیلر اغلب برای پوشاندن بخش هایی از صورت مورد استفاده قرار می گیرد که کرم پودر نمی تواند به خوبی آن ها را پوشش دهد. به همین علت از آن به عنوان مکملی برای کرم پودر یاد می شود. همچنین با استفاده از کانسیلرهای رنگی می توانید تاثیر چشمگیری در اصلاح مشکلات پوستی ایجاد نمایید. این محصول به طور مستقیم با پوست شما در تماس است. با توجه به حساسیت بالای پوست صورت، علی الخصوص نواحی اطراف چشم، استفاده از کانسیلر خوب و با کیفیت بالا بسیار حائز اهمیت است.

کانسیلر چیست؟

موارد مصرف کانسیلر چیست؟

پوشاندن نقاط تیره پوست، قرمزی ها، جوش، جای جوش و زخم، رگ ها و مواردی از این قبیل به شما کمک می کند تا آرایشی بی نقص روی صورت خود اجرا کنید. استفاده از یک کانسیلر خوب در این راه به شما کمک نموده و این ایرادات را به خوبی می تواند پوشش دهد. این محصول ظاهری یکدست و یکنواخت برای بخش های مختلف پوست ایجاد می کند. بخش های مختلف پوست انسان به واسطه عوامل متعددی تغییر رنگ می دهند. از جمله این عوامل می توان به بالا رفتن سن، وجود جوش و آکنه، استفاده از لوازم آرایشی نامرغوب، کمبود برخی مواد در بدن، ابتلا به بیماری های مختلف و … اشاره نمود. ساختار کانسیلر به گونه ای است که با استفاده از آن روی این نواحی پوست می توان ظاهری یکدست و یکنواخت برای پوست ایجاد نمود. نکته قابل توجه این است که یک کانسیلر خوب نمی تواند جایگزین سایر لوازم آرایش صورت از قبیل کرم پودر و … شود؛ اما کارکرد آن به گونه ای است که مکمل این اقلام بوده و به بهبود کارکرد این موارد نیز کمک می کند. برای رفع هر یک از ایرادات صورت از قبیل سیاهی دور چشم، لکه های پوستی، جوش و آکنه و … باید از کانسیلر مناسب آن استفاده نمایید.

انواع کانسیلر

کانسیلرها نیز همانند هر لوازم آرایشی دیگری بر اساس معیارهایی خاص به انواع مختلفی تقسیم می شوند. از جمله این معیارها می توان به نوع پوشش، بسته بندی، بافت و ساختار آن اشاره نمود. به طور کلی کانسیلرها بر اساس نوع بسته بندی و ساختار به پنج دسته تقسیم می شوند:

  1. کانسیلر مایع
  2. کانسیلر کرمی
  3. کانسیلر استیکی
  4. کانسیلر پودری
  5. کانسیلر مدادی
بهترین کانسیلر ایرانی

هر یک از این انواع کانسیلر مزایا و ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را به گزینه ای مناسب جهت استفاده در موارد مختلف تبدیل نموده است. علاوه بر این، کانسیلرها را می توان بر اساس جلوه ظاهری و نمای نهایی آن ها نیز به دسته بندی های مختلفی تقسیم نمود. نوع پوشش دهی کانسیلر می تواند مات و یا براق باشد؛ هر یک از این دو نوع کاربردهای خاص خود را دارد و برای استفاده افراد با نوع خاصی از پوست مناسب می باشد. برای انتخاب یک کانسیلر خوب باید حتما به هر دو مولفه ی نوع پوشش دهی و ساختار آن توجه نمایید. مجموعه ی این دو عامل در کنار یکدیگر به شما کمک می کند تا بتوانید بهترین کانسیلر متناسب با نیاز و کاربرد خود را انتخاب نمایید.

کانسیلر مایع

کانسیلر مایع اغلب برای پوشاندن جوش و آکنه و یا محو کردن چین و چروک ها مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول قدرت پوشش دهی نسبتا خوبی دارد و می تواند اختلاف رنگ میان نواحی مختلف پوست را به راحتی از بین ببرد. بافت کانسیلر مایع به گونه ای است که برای استفاده روی تمامی انواع پوست شامل پوست های چرب، مختلط، نرمال و حساس مناسب می باشد. با این حال ممکن است گزینه مناسبی برای پوست های بسیار خشک به حساب نیاید.

کانسیلر کرمی

همان طور که از نام این محصول نیز پیداست، کانسیلر کرمی در مقایسه با نمونه ی مایع آن، بافت نسبتا غلیظ تر و ساختار کرمی دارد. ساختار کرمی و غلظت بالای این نوع کانسیلر باعث ایجاد نوعی چربی در بافت آن شده است.این نکته، کانسیلر کرمی را برای استفاده روی پوست های مختلط، نرمال، حساس و خشک مناسب ساخته است. این در حالی است که وجود این چربی در کانسیلر کرمی موجب شده است تا افراد با پوست چرب چندان تجربه ی خوشایندی از استفاده از این نوع کانسیلر نداشته باشند.

بهترین مارک کانسیلر ایرانی

کانسیلر استیکی

کانسیلر استیکی یا ماتیکی غلیظ ترین و به تبع آن چرب ترین نوع کانسیلر می باشد. از این رو بهترین گزینه برای استفاده افراد با پوست خشک، نرمال و حساس به شمار می رود. در عین حال، همین نکته موجب شده است تا استفاده از آن روی پوست های چرب و مختلط چندان انتخاب خوبی نباشد. کانسیلر استیکی یا ماتیکی ساختار جامد و نسبتا منسجم دارد. قدرت پوشش دهی این محصول بسیار بالا بوده و برای پوشاندن حلقه های سیاهی دور چشم بسیار مناسب می باشد.

کانسیلر پودری

کانسیلر پودری بافتی مشابه به پنکک دارد. قدرت پوشش دهی این محصول متوسط بوده و برای پوشاندن سیاهی دور چشم در آرایش های لایت و سبک توصیه می شود. آسان بودن روش استفاده از کانسیلر پودری نیز مزید بر علت شده است تا افراد بسیاری از این محصول در آرایش صورت خود استفاده نمایند. با توجه به پودری بودن ساختار این کانسیلر، باید پس از تکمیل زیرسازی پوست از آن استفاده نمایید.

کانسیلر مدادی

کانسیلرهای مدادی بسیار مشابه نمونه ی استیکی این محصول هستند؛ با این تفاوت که غلظت و خاصیت چسبندگی بیشتری دارند. این کانسیلرها ظاهری مشابه خط چشم های مدادی داشته و قدرت پوشش دهی متوسطی دارند. این کانسیلرها به راحتی با شرایط آب و هوایی مختلف سازگار شده و حتی در هوای گرم نیز انسجام بافت خود را از دست نمی دهند. از این رو کانسیلرهای مدادی انتخاب مناسبی برای استفاده در روزهای گرم سال هستند.

کانسیلر مات

پیش تر هم گفتیم که کانسیلرها بر اساس نمای نهایی و نوع پوشش دهی به دو دسته مات و براق تقسیم می شوند. کانسیلرهای مات کاربرد بیشتری داشته و از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. پوشاندن سیاهی دور چشم و کاور کردن جوش و آکنه از جمله بیشترین موارد کاربرد کانسیلرهای مات می باشد.

کانسیلر براق

کانسیلرهای براق در مقایسه با نمونه های مات این محصول کاربرد کمتری دارند. این محصول آرایشی ظاهری براق برای پوست شما ایجاد می کند؛ به همین علت باید با دقت بیشتری استفاده شود تا باعث از بین رفتن و به هم خوردن یکپارچگی میکاپ شما نشود.

کانسیلرهای اصلاح رنگ

کانسیلر اصلاح رنگ

در بسیاری از مواقع حتی استفاده از کانسیلرهای با قدرت پوشانندی بالا نیز نمی تواند به خوبی اختلاف رنگی میان نواحی مختلف پوست را برطرف نماید. در چنین مواقعی باید مقدار زیادی کانسیلر روی پوست صورت خود استفاده نمایید تا بتوانید اختلاف رنگی موجود را پوشش دهید. بدیهی است که با این کار، آرایش شما جلوه طبیعی خود را از دست داده و ظاهری مصنوعی برای شما ایجاد می کند. کانسیلرهای اصلاح رنگ با خنثی کردن قرمزی یا زردی های روی پوست، این اختلاف رنگ را به کمترین میزان ممکن رسانده و جلوه طبیعی آرایش صورت شما را حفظ می کنند.

کانسیلر زرد

کانسیلر زرد برای خنثی کردن تناژ رنگی ارغوانی پوست به کار می رود. محو کردن کبودی ها یا حلقه های سیاه و تیره دور چشم با استفاده از این کانسیلر رنگی امکان پذیر می باشد.

کانسیلر نارنجی

کانسیلرهای نارنجی یا سالمونی یکی از بهترین گزینه ها برای اصلاح رنگ پوست های تیره و سبزه هستند.محو کردن لکه های تیره و روشن از روی پوست و ایجاد ظاهری نسبتا یکنواخت روی پوست های تیره و سبزه با استفاده از کانسیلر نارنجی انجام می شود.

کانسیلر سبز

رنگ سبز در کانسیلر برای پوشش دهی قرمزی پوست به کار می رود. بسیاری از افراد به دلایل مختلف جوش و آکنه های قرمز و ملتهب روی پوست خود دارند که در هنگام آرایش صورت رد قرمزی آن ها حتی از زیر کزم پودر نیز دیده می شود. کانسیلر سبز قرمزی های روی پوست را خنثی نموده و یکپارچگی آرایش شما را حفظ می کند.

کانسیلر صورتی

کانسیلر صورتی برای شاداب و پرانرژی تر نشان دادن صورت به کار می رود. در روزهایی که چهره شما نمایانگر خستگی درونی شما است می توانید از این کانسیلر اصلاح رنگ استفاده نمایید. همچنین خانم هایی که پوست بسیار سفیدی دارند می توانند با استفاده از کانسیلر صورتی، زیبایی چهره خود ار پررنگ تر نمایند.

کانسیلر بنفش

کانسیلر بنفش درست برعکس کانسیلر زرد ایفای نقش می کند. برای از بین بردن زردی و رنگ پریدگی پوست بهتر است از کانسیلر بنفش استفاده نمایید. محو کردن جای جوش از دیگر مزایای استفاده از این محصول می باشد.

استفاده از کانسیلر برای صورت

استفاده از کانسیلر برای صورت

استفاده از کانسیلر حتی بدون داشتن ابزارهای حرفه ای نیز به راحتی امکان پذیر می باشد. برای این کار تنها کافی است که با استفاده از یک قلموی کوچک به اندازه مورد نیازتان از کانسیلر برداشته و روی نقطه مورد نظر خود قرار دهید. این کار بدون استفاده از قلمو و تنها با انگشتان دست نیز قابل انجام می باشد. در این مرحله با استفاده از یک اسفنج آرایشی کوچک به راحتی می تواند آن را روی پوست پخش نمایید. در صورتی که اسفنج مخصوص آرایش صورت در دسترس ندارید، می توانید از پنبه های گلوله شده نیز برای این کار استفاده نمایید. توجه داشته باشید که برای پخش کردن کانسیلر روی پوست نباید اسفنج را روی پوست خود بکشید! این کار موجب کشیدگی بیش از حد پوست شده و در نهایت با گذشت زمان، منجر به ایجاد چین و چروک پوستی می شود. این در حالی است که یک کانسیلر خوب باید بتواند به خوبی چین و چروک های اطراف چشم را محو نماید. حرکات ضربه ای آرام و ملایم بهترین روش برای پخش و محو کردن کانسیلر به شمار می رود.

 شباهت های بسیاری میان بافت و ساختار کلی کانسیلر و کرم پودر وجود دارد. در نتیجه ی این شباهت ها، نحوه ی استفاده از آن ها نیز بسیار به یکدیگر نزدیک می باشد. برای استفاده از کانسیلر نیز در ابتدا و پیش از انجام هر کاری باید از آبرسان و مرطوب کننده مخصوص چشم استفاده نمایید. با این کار از نفوذ بیش از اندازه مواد آرایشی به بافت پوست و در نتیجه ایجاد خشکی پوست جلوگیری می شود.

در اغلب مواقع کانسیلرها برای زیرسازی پوست مورد استفاده قرار می گیرند. با این کار، مرز بین کرم پودر و کانسیلر به خوبی محو می شود. تنها در مواردی که اختلاف رنگ بسیار زیادی میان نواحی مختلف پوست وجود داشته باشد، پس از اتمام کلیه مراحل زیرسازی پوست از کانسیلر استفاده می شود. همان طور که می دانید لوازم آرایشی با ساختار پودری اصولا باید در مراحل پایانی استفاده شده و هیچ گونه محصول کرمی روی آن ها استفاده نشود. بنابراین بدیهی است که استفاده از کانسیلرهای پودری نیز باید به عنوان آخرین مراحل از آرایش صورت انجام شود.

پیدا کردن کانسیلر خوب

اولین قدم برای پیدا کردن یک کانسیلر خوب، تعیین رنگ آن می باشد. گفتیم که کانسیلر از لحاظ بافت و نوع ساختار شباهت بسیار زیادی به کرم پودر دارد. انتخاب این محصول آرایشی نیز باید با توجه به رنگ پوست شما انجام شود. توجه داشته باشید که رنگ کانسیلر همواره باید کمی روشن تر از کرم پودر شما باشد. در غیر این صورت، دور چشم شما نمایی تیره به خود می گیرد. این در حالی است که استفاده از کانسیلر یک درجه روشن تر از کرم پودر باعث بیشتر شدن جلوه ی چشمان شما می شود.

پیش از این به طور مفصل درباره انواع کانسیلر توضیح داده ایم. در قدم بعدی، شما باید هدف خود را از استفاده از یک کانسیلر خوب تعیین نمایید. بر اساس کاربرد، نوع کانسیلر مناسب شما مشخص می شود. به عنوان مثال اگر شما سیاهی دور چشم ندارید و تنها قصد دارید با استفاده از کانسیلر، ظاهری یکدست و یکنواخت برای بخش های مختلف پوست صورت خود ایجاد نمایید، توصیه می شود از کانسیلرهای کرمی و مایع استفاده نمایید. این در حالی است که برای اصلاح رنگ و محو کردن کبودی، جای زخم و … بهتر است از کانسیلرهای رنگی استفاده نمایید.

نوع و قدرت پوشش دهی کانسیلر نیز یکی دیگر از مهم ترین عوامل موثر بر انتخاب یک کانسیلر خوب به شمار می رود. براق یا مات بودن پوشش ایجاد شده توسط کانسیلر، تاثیر به سزایی روی نمای نهایی آرایش صورت شما خواهد داشت. قدرت پوشش دهی کانسیلر نیز به همین صورت می باشد. در صورتی که کانسیلر شما به خوبی نتواند لکه های پوستی را پوشش دهد، استفاده از آن امری بیهوده بوده و حتی چهره ی شما را خسته و کسل نشان می دهد.

کانسیلر خوب ایرانی

یک کانسیلر خوب فاقد مواد مضر و حساسیت زا بوده و حتی با استفاده ی دراز مدت نیز کوچک ترین آسیبی به پوست شما وارد نمی کند. استفاده از مواد اولیه مرغوب در ترکیبات تمامی لوازم آرایشی بسیار حائز اهمیت است. این نکته برای محصولاتی همانند کرم پودر و کانسیلر که با نواحی حساس پوست صورت در تماس مستقیم هستند از اهمیت بالاتری برخوردار می باشد.

در بسیاری از مواقع خانم ها پس از استفاده از کانسیلر روی پوست خود احساس سنگینی می کنند. این اتفاق اغلب بر اثر سبک نبودن بافت کانسیلر رخ می دهد. کانسیلر خوب به محصولی گفته می شود که پس از استفاده هیچ گونه احساس سنگینی روی پوست ایجاد نکرده و در عوض، بافتی سبک و مخملی به وجود بیاورد. در غیر این صورت، سنگینی ایجاد شده روی سطح پوست بیانگر نفوذ بیش از حد مواد شیمیایی به کار رفته در کانسیلر بوده و به مرور زمان می تواند منافذ پوست را مسدود نماید. به دنبال بسته شدن این منافذ، پوست امکان تنفس نداشته و با گذشت مدت زمانی نه چندان طولانی کدر خواهد شد.

ضد تعریق بودن و تناسب با نوع و رنگ پوست، دو ویژگی دیگری هستند که باید هنگام خرید کانسیلر خوب ایرانی به آن توجه نمایید. در صورتی که کانسیلر شما ضد آب و ضد تعریق نباشد، در روزهای گرم سال به راحتی از روی پوست پاک شده و می تواند منجر به از بین رفتن جلوه ی آرایش صورت شما شود. وجود تناسب میان کانسیلر و نوع و رنگ پوست نیز باعث برقراری هماهنگی بیشتر و بهتر میان اجزای مختلف صورت شما می شود. توجه به تمامی موارد ذکر شده به شما در پیدا کردن و تهیه یک کانسیلر خوب کمک می کند.

بهترین مارک کانسیلر ایرانی

کاربرد فراوان کانسیلر و تعداد بالای مصرف کنندگان آن موجب شده است تا برندهای ایرانی بسیاری نسبت به تولید این محصول آرایشی اقدام نمایند. در نتیجه ی این اتفاق، پیدا کردن بهترین مارک کانسیلر ایرانی دشوارتر شده و به صرف زمان و هزینه ی نسبتا زیادی نیاز دارد. به همین علت توصیه می شود تا از محصولات تولید شده توسط برندهای معتبر و شناخته شده استفاده نمایید. مجموعه کارخانجات اکسیرکادوس با در بر داشتن حدود 9 برند، یکی از قدیمی ترین فعالان در حوزه تولید لوازم آرایشی و بهداشتی به شمار می رود. هر یک از این برندها تمرکز خود را برای تولید محصولات حوزه خاصی صرف نموده است. در این میان، برند لورینت بیشترین فعالیت را در حوزه تولید لوازم آرایش صورت داشته و نسبت به تولید کانسیلر خوب ایرانی اقدام نموده است.

کانسیلر لورینت

حفظ رطوبت پوست در کنار بهره مندی از قدرت پوشانندگی بالا از جمله مهم ترین ویژگی های کانسیلر لورینت به شمار می رود. این محصول بافتی سبک و مخملی روی پوست شما ایجاد نموده و به راحتی حلقه سیاه دور چشم و پف صورت را پوشش می دهد. وجود رنگبندی متنوع این محصول نیز مزید بر علت شده است تا از کانسیلر لورینت به عنوان یکی از بهترین مارک های کانسیلر ایرانی یاد شود.

کانسیلر بهترین برند ایرانی

کانسیلر خوب ایرانی

در این مطلب تلاش کردیم تا با ارائه اطلاعاتی درباره کانسیلر، نحوه استفاده از آن، انواع آن و بررسی ویژگی های یک کانسیلر خوب، به شما در انتخاب بهترین کانسیلر ایرانی کمک نماییم. شما برای انتخاب کانسیلر خود به چه مواردی توجه می کنید؟ معیارهای انتخاب یک کانسیلر خوب ایرانی از دید خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.